loxyvet1

 

Hej därute alla!

 

Då har Håkan och Loxy åkt iväg till vetten, och jag sitter här och håller på att få ett nervsammanbrott. Nej, så illa är det väl inte, men fy vad jag avskyr det här! När mamma låg inlagd på sjukhus så var jag ju iväg med Elliot på trimmet, och då pratade vi om att prova på att ta Loxy dit nångång, och se ifall trimtjejen klarar av att klippa hans klor. Hon har erfarenhet av bråkiga och rädda hundar, och ibland kan det fungera. Det är helt klart värt ett försök för att slippa söva honom. Dessutom hade det varit skönt att slippa utsätta Loxy för vettbesök så ofta, för han verkar inte vänja sig precis. Han blir i stället räddare och räddare, och svårare att hantera. Allt detta för några förbaskade klors skull. *suck*

 

Jisses, vad det blåser ute, från det ena till det andra. Dörrarna här hemma står och slår så jag håller på att bli tokig, och på balkongen har det mesta som är löst förflyttat sig till en ny plats. Men det är +7 grader så det är ju inte kallt i allafall. Det är så himla härligt att kunna gå ut på bar mark här uppe hos oss nu också. Det är verkligen lilla norrland det här, snön ligger kvar till mitten av juni typ. Eller nja, inte riktigt kanske 😛 , men det är verkligen kallare här uppe än nere i stan.

Nehepp, nu ska jag göra något vettigt och inte sitta här och babbla för att fördriva tiden. *s* Lite nagelpyssel kanske, det är ett bra sätt att skingra tankarna.

Ha en fortsatt fin dag alla! På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 23rd mars 2011
Filled Under: Allmänt, Loxy