Allmänt

Hräsvelgs första årsmöte är klart!

hrasvelgmote1Vi har alltså träffats ikväll, styrelsen i Hräsvelg MCK Västergötland, och haft vårat första års- och invalsmöte. Eftersom vi än så länge bara är vi fyra som startade klubben så blev mötet mer en trevlig samvaro likt våra andra mysiga kvällar, än ett formellt möte. *s* Men vi fick en hel del avhandlat i allafall. 🙂

 

 

Här är mötet förklarat avslutat av ordföranden, och vi sitter och småsnackar över en kopp kaffe och smaskiga kakor. smiley

 

 

 

hrasvelgmote2

 

Före mötets öppnande så åt vi en supergod middag bestående av en helgrillad köttbit i ugn i en sås som nästan fick tårna att krulla sig. *skratt* Men såå himla god, med bland annat soya, creme fraiche och Sambal Oelek (där har vi nog stingen skulle jag tro…hehe..) och med ris, majs och körsbärstomater till. Tack igen gulliga ni, för en underbar middag! smiley

Nu ska de nyinvalda medlemmarna meddelas och vi har lite saker att göra framöver som beslutades på mötet ikväll. Ska bli himla kul att sätta igång med alla nya idéer. =)) Det får dock bli först i morgon. Nu är jag helt slut och tänker gå och lägga mig. Mitt hjärta ligger redan, och jag misstänker att han redan har somnat. Han har varit trött idag, efter nattpasset på jobbet.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...