Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En mysig förmiddag med Ulle! :-)

ulle11

 

Hej hej därute i söndagskvällen alla! 🙂

 

Det har varit en lång och intensiv dag, och jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig vid datorn förän nu. Jag tog inte ens med mig paddan idag när vi drog ner till mamma, det kändes lite onödigt. Och jag hade definitivt ingen dötid att slå ihjäl där nere med hjälp av den, för tjejerna Evelyn och Saphira höll igång oss alla från början till slut. 😛  Men mer om det senare.

Innan vi skulle ner till mamma så kom ju goa vännen Ulle hit på lite fika och nagelfix. 😀 Jag glömde faktiskt att fota hennes naglar idag, men det var nog något undermedvetet tror jag, för jag var inte nöjd med mitt jobb idag. Utseendemässigt var dom riktigt fina, en påfyllning av en förstärkning av egen nagel med permanent rosaglittrig tipp. Men tekniskt sett var det inte ett bra jobb. Huvudsaken är att jag vet varför – alltså vad jag gjorde för misstag – så förhoppningsvis kommer Ulle tillbaka så snart som möjligt så jag får göra om dem på rätt sätt. 🙂

 

ulle21

 

Ulle har varit i Kina nyligen och hade med sig en present till min Loxy. 😀 Ett stencoolt svart Harley-Davidsonlinne med orange linning och fräcka mönster av tribaltyp. Han var så tuff i det idag när vi gick ner till mammas middag. 😀

 

ulle3

 

Sen hade tokan köpt en present till mig också, en jättesöt rosa (såklart! 😛 ) LV-klocka! (Superäkta såklart! 😉 )
Den är hur fin som helst, med blommor på urtavlan med små rhinestones i mitten av varje blomma och små glitterstenar runt boetten. Rosa skinnarmband med LV och deras märke instansat. Jag är ingen sucker för absolut äkta vara så jag är precis lika glad för det här som jag skulle ha varit för en äkta. Gladare troligen, för en äkta hade jag aldrig tagit emot så där utan vidare. *skratt* Hur som helst så passade den perfekt på min arm idag, som var klädd i en rosa romantisk blus – mammas dag till ära. 😀

 

Tack så jättemycket fina Ulle, för både klocka och Loxy-linne! 😀

freesia

Nu ska jag ta och dricka en kopp te och gå igenom resten av fotona från idag. Om jag orkar så återkommer jag lite senare med kort ifrån middagen hos mamma. Annars blir det i morgon. I morgon har jag förövrigt en nagelkund på eftermiddagen som jag kommer ta emot på skolan eftersom hon är pälsdjursallergiker. Det ska bli riktigt kul att komma ner till nagelskolan och träffa dem därnere under en kväll och se vad som händer därnere. 😀

 

Men ha nu en fortsatt fin söndagskväll alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...