pepsodent1

 

God kväll på er!

 

Jag nämnde för ett tag sedan att jag fått en buzzadorkampanj på Pepsodent Anti-age tandkräm som jag skulle testa och buzza om. Att vara buzzador innebär bland annat att man testar olika produkter eller tjänster och sedan berättar om dem för andra runt omkring sig. I de flesta fall har man även produktprover att dela ut till vänner och bekanta.

I det här fallet har jag alltså under en period fått testa Pepsodent Anti-age, och jag måste säga att jag är stormnöjd med denna tandkräm. Jag vet inte om jag kan säga med full säkerhet att den har verkat på ålderstecken på tänderna, det är nog lite för kort testperiod för att kunna uttala sig om den saken. Men det är er oerhört fräsch tandkräm, man känner sig enormt ren i munnen när man använt den, och samma kommentar har jag fått ifrån flera andra som fått prova tandkrämen.

 

pepsodent2

 

Jag har provat många olika tandkrämer genom tiderna, men den här känns väldigt mycket som en ”tandläkar-tandkräm”, och det gör genast att den känns…seriös på något sätt. Äkta! Min mor som går regelbundet hos tandhyginist har låtit dem på tandläkarmottagningen titta på tuben och innehållsförteckningen och de var mycket positiva till att hon använde denna.

Så detta är min uppfattning om Pepsodent Anti-age. Jag ska fortsätta testa den ett tag till och se hur jag tycker den påverkar åldersrelaterade förändringar på tänder och tandkött och åtkommer om det längre fram.

Tandkrämen hittar du i hygienavdelningen i din livsmedelsbutik.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 28th juni 2011
Filled Under: Buzzador, Tips!