Allmänt

Migrän i värmen…

meloxy11

 

God kväll på er alla!

 

Tittar bara in en snabbis och kollar att ni har haft en fin dag i värmen. 🙂 Vi har 27+ inne i lägenheten och jag har legat strandad i migrän under fläkten hela dagen. Så den här dagen har inte varit speciellt produktiv. Men det är inte mycket att göra åt, jag har fått ta en paus i packandet och bara kurerat mig idag. Dock har jag haft en påfyllning av naglar tidigare. Jag mitt stolpskott hade tagit helt fel på tiden. Jag väntade hit en tjej klockan tre – trodde jag. Klockan 12, när jag låg som djupast nedpackad under täcket, ringer det på dörren. Felet var mitt, det var jag som blandat ihop tiderna. Men det är sånt som kan hända. *s* Det gick bra i allafall, jag gjorde mig själv en smula presentabel på ett par minuter, så snabb har jag nog aldrig varit. 😛

Resten av dagen har jag sovit och nu har jag bara varit uppe en sväng och druckit en kopp te och ska snart lägga mig igen. Det är otroligt frustrerande när man har mycket att göra, men man får bara gilla läget. I morgon är jag förhoppningsvis bra igen.

Ha nu en härlig sommarkväll alla, och njut av värmen. På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Krya på dig i värmen! KRAM

Kommentarer är stängda.