Allmänt

Dags att bryta bloggpausen.. :-)

altan1

 

Hej på er därute alla!

 

Då var det dags för mig att bryta bloggtystnaden. 🙂 Hoppas jag inte förlorat alltför många läsare på det här, men jag var helt enkelt tvungen att ta en paus. Det har varit extremt mycket att göra den sista veckan, både med flytt, naglar och dessutom ohälsa. Jag har haft en himla otur med både skadad fot, värk, urinvägsinfektion och skärsår på händerna efter uppsprättning av kartonger under långa flyttdagar. Lägg till sömnproblem så har ni en perfekt bild av min senaste vecka. *s*

Men nu börjar världen kännas rättvänd igen. 😀 Vi har kommit i ordning ganska bra i nya lägenheten och det börjar så sakteliga kännas som hemma. Men det är förstås massor med smådetaljer kvar så de följande dagarna blir det nog inte så mycket annat är flyttpyssel. Men jag har faktiskt hunnit med några nageluppsättningar också. 😀 Det kommer lite bilder på senaste jobbet i ett annat inlägg.

 

asassie1

 

Men nu ska jag köra i gång dagen med en kopp kaffe till och sedan är det dags för gardinupphängning. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Bra! Då har jag något att läsa igen 🙂 Hoppas du kryar på dig med alla krämpor o använd kniv nästa gång du ska sprätta upp en låda 🙂 På måndag har jag semester 4 veckor framåt så då hoppas jag kunna komma upp o hälsa på i nya lyan! Ha de bäst! KRAM

Kommentarer är stängda.