norge1

 

Hej på er därute alla!

 

Det är en mörk morgon att vakna till idag. Inte vädermässigt, även om det är nog så grått, utan med tanke på den fruktansvärda tragedin i Norge. Minst 87 döda har rapporterats nu i denna stund när jag skriver, tv’n står på med ständiga rapporter och hela internet kokar av nyheter, diskussioner, hälsningar och nystartade stödgrupper på facebook.

Jag har inga ord för vad som har hänt – inget mer än vad som redan har sagts av tusentals andra. Det som har hänt är ofattbart! Inte bara Norge har drabbats av chock. Jag skulle tro att hela världen lider av samma känslor idag, över att något sånt här bara kunde få hända. Att en enda människa kunde orsaka så här mycket skada.

Jag har egentligen inget mer att tillägga just nu, än att mina tankar är hos alla de drabbade, de anhöriga och alla våra grannar i Norge.

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “En mörk morgon…”

  1. Monica Hansen Says:

    Ja, det är hemskt

Posted by Cherlindrea
Dated: 23rd juli 2011
Filled Under: Nyheter & händelser