Allmänt

God morgon på er alla!

good-morning-210

 

God morgon på er därute alla! Eller god förmiddag snarare.. 😉

 

Idag har jag tagit mig en ordentlig sovmorgon. Jag var helt slut igår kväll, efter hela förmiddagen med trädgårdsslit och sedan två nageluppsättningar. Men lika roligt var det, bägge sakerna. 😀 Nu börjar det bli lite ordning i trädgårdstäppan äntligen. Det var en hel del gjort redan innan, av de tidigare hyresgästerna, men allt var ju mer eller mindre igenväxt nu. Kul att få lite fix på allting. 😀

 

Från det ena till det andra – nu tar jag snart lite semester ifrån allt som har med naglar, flytt, lägenhet, trädgård och allt vad det kan vara. För nu är det bara några få veckor kvar tills vårt bröllop ska stå. 😀 Den sista tiden måste jag verkligen ägna mig helt och hållet åt bröllopsplaneringen, så av naturliga skäl kommer nog bloggen handla en hel del om bröllop några veckor framöver. 😛

Men nu kommer snart min mor hit på lite förmiddagskaffe, så jag ska sätta på vår nya kaffebryggare, (ja, ni läste rätt! Ny igen! Den nya vi hade lade av att brygga igår. Jag fattar inte vad det är med våra kaffebryggare!?) Hur som helst, sätta på kaffe var det ja, och sen blir det en promenad med vovvarna.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...