Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nattinatthälsning med lite nya naglar! :-)

newnails11

 

God kväll på er alla!

 

Det blev lite sent det här, men jag ville ändå lägga upp ett par av de senaste naglarna som jag lovat. Jag har lite fler bilder men det får komma senare. Jag fastnade framför tv’n och kvällens dokumentärer om tragedin i Norge så jag kom mig inte för att sitta och fixa med fotona. Det är inte klokt så otäckt det är med den där galningen. 🙁  Hur kan en människa vara så fullkomligt tömd på känslor som han verkar vara? Min syster bloggade om det härom dagen och länkade också till ett par av de överlevande ungdomarnas bloggar, oerhört gripande att läsa.

 

Den här dagen har varit seg minst sagt. Jag kom iväg en sväng till CityGross och handlade lite småsaker tidigare, men sen har jag sovit bort mesta delen av dagen. Det har varit lite mycket den sista tiden och jag behöver krafter inför de kommande två-tre veckorna, så det är väl lika bra att jag sover när jag kan. 🙂 Nu ska jag i allafall bara ut med lilleman en sväng och sen är det sängdags för min del.

Här kommer i allafall ett par av de senaste nageljobben.

 

newnails21

 

En uppsättning med lila ”dots-glitter” blandad i gelén och små silverblommor på några av naglarna. 😀

 

newnails3

 

En klassisk och fräsch fransk manikyr. 😀

 

Ha en fortsatt fin söndagskväll alla, och sov så gott när det blir dags! På återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ååå så fint, saknar mina!!

Kommentarer är stängda.