Allmänt

En härlig höstdag!

pellissol1

God eftermiddag – eller snarare kväll – alla! 🙂

Jag har precis vaknat efter en timmes vila och känner mig nästan mer död än levande just nu. Jag somnade till så där otäckt djupt, så det nästan känns hur tungt man har legat i sängen. Och med öppen mun förstås, och blev så torr i munnen så jag till och med drömde att jag hade svårigheter att andas. Haha! 😛

Den här dagen har varit ungefär lika fullspikad som vanligt trots ledigheten, fast med andra saker i stället. Mina naglar har jag inte blivit klar med, men jag måste sätta mig med dem nu, vare sig jag har lust eller inte, för dom är halvfärdiga. Tipparna sitter på plats och är tillfilade, men längre än så har jag inte kommit. Brorsan kom hit på en kopp kaffe innan han skulle hämta dottern från skolan, en kompis kom hit och fixade till en avbruten nagel och Pellispricken har varit här sedan 11 idag och sprungit runt med lilleman ute i trädgården i höstsolen. Sedan var det dags för middag, pannkakor som naturligtvis tog lite extra tid, och så har jag hunnit nailfoila mina tånaglar. Men inte bygga klart mina fingernaglar alltså. 😛 Det ska jag dock göra nu, för ikväll när hjärtat kommer hem ifrån dagens mc-tur vill jag vara färdig. Då är det nämligen dags för fredagsmys, och vi ska fixa till lite ost och kex och testa den nya fikonmarmeladen. Plus en delikatessost som Håkan köpte på ett studiebesök han var på med jobbet på en gård med egna mjölkprodukter.

burkar11

Blåbär- och chokladmarmeladen måste ju också testas såklart. Sommarsylten hade vi till pannkakorna idag, tillsammans med en klick vispgrädde, och den var verkligen underbart god! Jag älskar de här hemmagjorda sylt och marmeladerna som verkligen är fulla med bär och inte bara ett enstaka här och där i utfyllnaden.

Jahapp, men nu måste jag sätta igång med mina naglar om jag ska bli klar idag. Min mor lär väl dyka upp och hämta sin vovve snart också. 🙂

Ha en jättefin fredagskväll med massa mys alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...