Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite bloggtystnad i helgen… :-)

foilade-naglartoe1

God måndagsförmiddag på er alla!

Det blev inte något mer bloggande i helgen, speciellt inte på lördagen. Vi hade en lång, intensiv men väldigt trevlig dag på Tjörn där vi servererade på ett ordentligt stort bröllop. Hur kul som helst! 😀 Men vi kom inte hem förrän runt halv två på natten, så igår var jag mer än utslagen kan jag ju säga. *s* Hur roligt saker än är, så har jag ju trots allt inte hälsan att göra vad som helst och en sån här sak är egentligen långt över min kropps förmåga. Så även idag kommer saker att gå väldigt långsamt eftersom jag har en extrem värk i hela kroppen. Det får bli en vilodag idag också, och sen hoppas jag att jag kan röra mig lite fortare i morgon. 😛

Men det här med bröllopsjobb måste nog ändå vara bland det roligaste man kan syssla med. Alla är tokglada och förväntansfulla, alla satsar på en sak – att göra allt så bra som möjligt för brudparet. Kika gärna in på kompisens hemsida – Nords Happenings Hon måste nog ha ett av världens drömjobb! 😀

Men jag lovade ju att försöka hinna få in en bild på mina ”foilade” tånaglar i helgen, så här kommer den – bara något försenad. 😉 Det är verkligen hur hållbart som helst på tårna, men dom används ju inte på samma sätt som fingrarna heller. Dessa ser ut som nygjorda fortfarande trots att det var ett tag sedan jag satte på dem nu. Ser fram emot att få hem massor med nya roliga motiv, för det här är jag verkligen såld på! 😀

Men nu ska jag slöa runt lite och fixa med småsaker som inte kräver muskelstyrka här hemma. 😛 Måste iväg och handla lite också, så det blir väl en tur till affären vad det lider också.

Ha en kanonfin dag nu alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. men jösses vad snyggt! var har du fått tag i dem mallarna?

Kommentarer är stängda.