plantering1

Hej hej igen därute alla!

Tar en liten paus ifrån allt pysslande och kikar in här. Jag har varit ute och planterat mina liljor och nu håller jag alla tummar och tår jag har för att den ska ta sig, trivas och blomma nästa sommar. Men jag ska även köpa lite lökar att sätta ner så jag säkert har gjort allt jag kunnat. 😀 Jag älskar verkligen dessa sjukt vackra blommor och vill så himla gärna ha dem i landet nästa år.

Men över till något annat. Jag lovade lite foton på senaste nageljobben igår, och här kommer ett par bilder. Det är ganska otroligt egentligen, hur olika det kan se ut bara genom att längden skiljer sig åt.

fransk1

En fransk manikyr, med riktigt långa tippar, och en liten sten på ena ringfingret.

fransk2

Franskt även här, men med kortare tippar – även om dessa också är bra långa. 🙂

Jag blev helt såld på den där ringen! 😀 Den är ju så sjukt snygg!!

Det var ett par av de senaste nageljobben. Nu ska jag vänta in hjärtat som snart bör vara hemma ifrån Göteborg med min nya ”nailfoil-lampa”. 😀 Under tiden ska jag hänga massor med vita handdukar som precis blev klara i tvättmaskinen. =))

Ha en fortsatt härlig dag alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 16th september 2011
Filled Under: Allmänt, Balkong & trädgård, Naglar, Skönhet & hälsa