fototapeter1

Jag tror jag har hittat tuffaste presenten till mina syskonbarn någonsin. 😀

Tänk så supercoolt det skulle vara med favoritfiguren – eller nåt annat man tycker är roligt – över hela sin vägg i rummet! 😀 Från början var jag inte alls på jakt efter något sånt här, men tanken föddes när jag såg alla roliga och fina fototapeter. Jag har alltid problem att hitta något att köpa till syskonbarnen i present eller julklapp, men det här borde ju vara en tokrolig sak, om möjlighet till omtapetsering i bostaden finns förstås.

Men här finns också en helt annan sak som vi själva håller på att planera för, maken och jag, nämligen en stor canvastavla. I vår lägenhet har vi en, två våningar hög, vit vägg som fullkomligt skriker efter dekoration. 😛 Vi har en underbar väggtext i trä som vi fick i bröllopspresent som ska upp där, men det är fortfarande metervis med vägg kvar. Så tanken är att välja ut något av alla mina tusen- och åter tusentals foton att skicka in till förstoring och tryck på canvasduk.

fototapeter2

Jag tittade runt och hittade mängder av fantastiskt vackra motiv som man kan välja ibland, men eftersom jag själv fotar så mycket så känns det roligare för vår del att ta ett av mina egna foton. Det här är i allafall vad vi har tänkt att satsa på för en del av pengagåvorna vi fick i bröllopspresent. Det känns som ett både fint och bestående minne från vår underbara dag! 😀

Så nu ska jag ta mig en kopp eftermiddagste och botanisera lite bland alla mina foton. 🙂 Något i natur- eller blomväg känns närmast att välja tror jag, men man vet aldrig. Det kanske blir en jättestor Loxy på väggen i stället till sist..hehe! 😉

Ha en fortsatt fin lördagseftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 8th oktober 2011
Filled Under: Tips!, Webben