Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Dagens Vill ha – hjärtan!

heart17

God kväll på er alla!

Jag har ägnat kvällen åt att koppla av i soffan, sova ett par timmar och känner mig faktiskt en smula bättre även om huvudvärken inte helt gett med sig. Men jag känner mig i allafall såpass okej att jag kunnat ligga med datorn i knät och kika runt på alla ljuvliga inredningsbutiker som finns på nätet. 🙂 En av dem är Magasin Krantz, som har helt underbart vackra saker, och där det är lätt att hitta med hjälp av utförliga kategorier. Själv fastnade jag förstås i den Lantliga avdelningen och bland alla vackra Shabby chic-saker, speciellt en sak som jag alltid haft en stor förkärlek för – nämligen hjärtan.

heart2

*

Jag har alltid tyckt om hjärtan av olika slag. Här hemma har jag bland annat sytt stoppade, blommiga hjärtan som hänger i spetsband lite här och där.

Men den sista tiden har jag sneglat mer och mer på såna där hårda, lite råa metallhjärtan, som här ovan i zink eller ståltråd. Men jag vill gärna se dem med pärlor och spetsband som mjukar upp det hårda intrycket en aning. Det är hur fint som helst med såna här hängande lite här och där tycker jag, på skåpsdörrar eller liknande. Ovanstående zinkhjärtan kommer i set om tre och kostar 159:-

*

heart3

*

Även dessa tyckte jag var riktigt söta! Hjärtan formade av tråd och med hållare för stearinljus eller värmeljus. 89:- kostar ljuslyktan för värmeljus.

Alla hjärtan kommer ifrån Magasin Krantz, där även fotona är lånade. Kolla där för övriga priser och massor med andra fina produkter.

*

Nu ska jag koka en kopp kvällste och sen börjar det nästan närma sig sängdags.

Sov så gott alla när det är dags och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...