Vardagsbetraktelser

Gäster på grillmiddag ikväll :-)

grill1Idag har det blivit dåligt med bloggandet, ursäkta mig för det. Men det har inte blivit så mycket av något idag faktiskt. Jag hann med lite träningsbus med Loxy och börja fixa något med hemsidan, men sen fick jag migrän, så när Håkan kom hem vid 17-tiden från sin mc-tur så låg jag fortfarande tills sängs och hade så gjort större delen av tiden. Så rolig blev den här dagen. Som tur var så hade mamma besök av Nicole, Cico och Saphira, så jag slapp ju ha allt för dåligt samvete över utebliven blåbärspaj, men visst grämde det mig. Jag ska gottgöra henne för det i morgon i stället.

 

 

 

 

grill2

Men fram emot kvällen när mamma hade gått iväg på ett möte, så dök Nicole och hennes familj upp här hemma, och vi satt ute på balkongen och drack kaffe och åt massa chokladkakor. smiley Men eftersom vi skulle äta middag, Håkan och jag, så tyckte vi att dom lika gärna kunde stanna och äta också, så vi startade grillen.

 

 

 

 

 

 

grill3

 

Efter mötet dök även mamma och Elliot upp, så vi blev ett helt gäng som åt middag här på balkongen ikväll. Riktigt mysigt med såna där spontangrejer tycker jag. smiley Men nu har alla gått eller åkt hem till sitt, och vi sitter här framför tv:n och slötittar. Klockan var redan halv tio när vi satte på tv’n och de flesta filmer och liknande hade redan hållt på en halvtimme, så det blir nog fortsatt zappande ikväll fram till sängdags. Vilket känns som om det skulle bli snart – både Håkan och jag är toktrötta.

Hoppas ni har haft en fin söndag i allafall. Förhoppningsvis har den varit lite roligare, eller åtminstone aktivare *s* än min.. Nu ska jag fortsätta med slötittandet. Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...