Allmänt

Katastrofstök! :-)

mess

God förmiddag på er alla!

Nu känner jag att jag börjar bli en smula less på att dra omkring i en byggarbetsplats. Jag vaknade med sprängande huvudvärk idag, inget ovanligt i sig kanske. Men att komma ut från sovrummet och mötas av ovanstående kaos gör ju inte att man mår bättre precis. Orsaken till kalabaliken är helt enkelt att vi, som jag nämnt tidigare, ska måla alla väggarna och flytta om rummet – alltså, soffhörnan ska flyttas till andra delen och kontorshörnan till den motsatta. Helst utan att behöva ta vägen ner för trappan om man säger så. Så vi flyttar alla möbler och alla grejer runt väggarna allt eftersom en ny vägg blir färdigmålad. Och mitt i mellan ”rumsdelarna” så har vi en ca 9 kvadratmeter stor öppning mot nedervåningen med en mur runt som är i vägen. Ja, ni kan ju bara tänka er strulet… 😛

Hur som helst – nu är hjärtat iväg och lånar en stege av kompisen eftersom det är några meters takhöjd här uppe, och sen ska vi väl förhoppningsvis få klart lite av det idag. Själv vill jag helst bli av med min huvudvärk så jag ska försöka kurera mig lite här innan maken kommer hem och det är dags att sätta igång.

Jag återkommer lite senare, men nu blir det kaffe, frukost och kanske en tur på löpbandet om huvudet tillåter. 🙂

Ha en fin dag alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...