Allmänt

En kall morgon…

surmorgon1

God morgon på er alla!

Det är lite brådis här, för om en timme ska jag sitta färdig och beredd i nagelrummet. 🙂 Men jag fick lite oväntat jobb här på morgonen, när min käre lillebror och hans söta flickvän ringde och skakade liv i mig och ville ha hjälp med nån traderaannons. 😀 Jisses, dom där två är helt sålda på bloppislivet. *skratt*

Sara skulle egentligen kommit hit och fixat sina naglar idag, men stackaren har blivit sjuk och var tvungen att avboka. Men då kunde jag erbjuda tiden till en annan som ringt tidigare i veckan, så det fixade sig perfekt ändå. 🙂

Så nu ska jag rusa in i badrummet och göra mig en smula presentabel och sen är det nagelfix några timmar framåt. Loxy har ingen som helst lust att vakna idag, jag har redan gjort ett par försök att väcka honom, med enbart mutter som svar. Han är förmodligen fullt medveten om att det är -5 ute. 🙂 Så han får väl sova tills han inser att någon kommer hit. Då lär det bli fart på honom… 😛

Ha nu en kanondag alla och njut av första löningen efter jul- och nyår! Alltid lika välkommen! 😀

På återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...