Allmänt

Finaste svärmor! :-)

valentinesday3

Jag har jordens finaste svärföräldrar! 😀

Nu är väl kanske inte svärfar riktigt medveten om gulliga vykort och annat som skickas i hans namn misstänker jag.. 😉 men han är en störtskön lirare som man bara måste gilla mer och mer för varje gång man träffar honom. 😀

Svärmor däremot är den som står bakom alla fina hälsningar, kort och annat. Hon hjälper verkligen till att fylla det tomrum som min älskade mormor lämnade efter sig hos mig när hon gick bort. Eftersom min käre make är lite äldre än jag, så tillhör ju även hans föräldrar en äldre generation och jag är så glad att jag har dem eftersom jag har förlorat mina egna mor- och farföräldrar.

Jag har ett underbart förhållande till min fina svärmor. Vi kan verkligen prata om det mesta, och vi tänker väldigt lika. Det är verkligen ett perfekt exempel på det som kallas vänskap över generationer. Jag önskar så många gånger att vi bodde närmare varandra så vi kunde umgås mer.

***

valentinesday4

***

Idag kom ett av de där fina korten som brukar dimpa ner i brevlådan lite då och då. 🙂 Det är ju så sällan man får hälsningar eller liknande på vanlig post numera, och jag är ju själv helt värdelös på att skicka iväg sådana, även om jag lovar mig själv varenda gång jag får ett att jag ska börja skicka mer regelbundet. Men svärmor tillhör den generationen som fortfarande använder sig av den gamla hederliga posten förstås, så idag fick vi ett jättefint Alla Hjärtans Dag-kort, Håkan och jag. 😀

Tack så jättemycket kära ni!

heart11

***

Men nu ger jag upp för ikväll! Jag är helt slut efter att ha tvingat mig själv vara vaken hela denna dagen så jag förhoppningsvis ska få sova ordentligt i natt.

Hoppas ni har haft en riktigt mysig och fin Alla Hjärtans Dag alla! Sov så gott när det blir dags, och på återseende i morgon bitti igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...