pastels1

Dessa skulle jag vilja käka upp ikväll.

Det fullkomligt suger i sockertarmen att få lov att bryta alla sockerregler vi nånsin har satt upp åt oss själva och bara bröta i mig hela det här fatet med ljuvliga, smörliga, sockersöta macroner i dessa ljuvt lockande pastellfärger. 😀 Tänk denna ljuva känsla i gommen när första macronen smälter i munnen och man känner den där söta och samtidigt lite lätt krispiga ytan, som talar om att smörkrämen gömmer sig därinnanför. 😛 Är det verkligen bara jag som får såna där sjukt galna sockersug ibland??? Eller sug på något specifikt – som en macaron, eller fudge, eller ett superrött sött äpple? Som – visserligen under fruktansvärt dåligt samvete – skulle kunna sno din mans kaka, bara för att man bara håller på att dö av sugenhet och bara måste ha den!…??? Ingen..?

*suck* Nänä, bara jag då alltså… Jaja, jag är en hemsk människa, det är något konstigt med mig, jag vet… 😉

Okej då! Tillbaka till verkligheten nu! Hahaha! 😀 😛 😉

***

Nej, några macroner blir det inte för mig ikväll, men däremot föll jag för frestelsen av en glass och en marabou chokladkaka. Den där nya som precis kommit ut – Mjölkchoklad med saltlakrits – Limited edition. Den var helt klart godkänd!!

chokladlakrits1

Det var tur att hjärtat mitt visste att han också skulle få gott att äta ute hos Kjellisen. 😀 Han var nog lite småsugen på mitt lördagsgodis tror jag allt. 😛

Nehepp, nu ger jag mig för kvällen. Jag är så trött att jag till och med har svårt att skriva ordentligt på tangentbordet och det brukar vara ett dåligt tecken. Nu ska jag sova. Och förhoppningsvis vakna pigg och fit for fight i morgon igen!

Må så gott alla och ha en trevlig kväll//natt!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Känner begär till min nästas…macaron….”

  1. Caroline Says:

    Sv; :)) ♥ Du verkar ha en super trevlig blogg du med. Jag kommer absolut titta in här då och då. 🙂

    Trevlig helg!

  2. Tristian Says:

    Love the blog

Posted by Cherlindrea
Dated: 18th februari 2012
Filled Under: Allmänt, Godis