Allmänt

Loxy lilleman är sju år?!!

loxybebbe1

***

God morgon ute i stugorna alla!

I natt har det varit lite kallt igen, och termometern visade -4,5 grader när jag klev upp i morse. Men så ska det tydligen bli snö idag också. Dock lovade de att snön skulle övergå i regn senare, så förhoppningsvis är det ingenting som ligger kvar. Resten av veckan ska det ju bli plusgrader igen, ända upp till +10 läste vi någonstans. 😀 Vi håller tummarna för att det stämmer och så får man passa på att njuta under de fina dagarna. Ytterligare nästa vecka ska det bli kallt igen sägs det, men det är ju just så här tidiga våren ser ut – kallt och milt om vartannat, strålande sol och värme ena dagen för att braka loss i värsta snöfallet nästa dag. Kalla nätter och mornar men soliga dagar. Det är ju trots allt bara februari ännu så man kan ju inte förvänta sig någon sommarvärme ännu. 😉

***

loxybebbeevve1

Appropå bebisbilderna på Loxy här i inlägget. Min lilla älskling fyllde ju år förra helgen. SJU ÅR!?! Jag kan inte begripa att han redan är så gammal. Som tur är så är ju medelåldern på en chihuahua bra mycket högre än till exempel på en Grand Danois, som hade varit en gammal pensionär vid det här laget om den varit i Loxy’s ålder, men jag kände ändå att jag fick en smärre chock när jag insåg att min bebis faktiskt inte är någon bebis längre. Inte ens en ungdom. Man blundar nog för faktum gissar jag, och så blir uppvaknandet så mycket mer chockartat.

Jag hoppas ju förstås att vi har många fina år kvar tillsammans, men den där första självklara tiden är liksom förbi nu, och man börjar inse att även lilleman åldras, ett faktum som jag inte gillar alls, hur barnsligt det än är. 🙂

Hur som helst – på de översta bilderna har vi inte haft vår prins länge alls, ett par veckor kanske. 🙂 Han var så himla liten att han låg och sov i min morgonrocksficka när jag gick omkring och pysslade på morgonen. 😛 Jag kom ihåg att jag gjorde allt med en hand, den andra låg hela tiden skyddande över fickan för att inte lilleman skulle få för sig att klättra ur.

Jag minns hur jag fullkomligt bodde på chiforum.se, både före och efter jag köpt Loxy, men faktum är att jag har lärt mig massor där. Det var en hel del tjafs i mellanåt, och vissa gånger höll jag på att bli galen på korkade personer som verkligen gjorde allt för att provocera men som var heeeelt oskyldiga när dom blev ifrågasatta. 😉 Dock var – och är – chiforum en underbar källa till kunskap om de här små ljuvliga varelserna och många av dem jag lärde känna där har jag kontakt med än idag. 😀

Sedan Loxy kom in i mitt liv har i stort sett allt kretsat runt honom under dessa åren. Visst har man gjort andra saker och engagerat sig i en hel del roliga och nya saker, men Loxy har alltid funnits bredvid mig och haft huvudplatsen i mitt liv. Det kommer han fortsätta att ha så länge han finns.

På nedre bilden presenterar vi Loxy och Evelyn för varandra för första gången, och jag tror att båda två var ungefär lika konfunderade.

”Ärligt talat…?? Vad är du för en underlig figur?”

”Ursäkta mig, men vad i hela friden är du själv för något??”

Hehe! 😉

Jag skulle kunna sitta och skriva minnen ur Loxys liv i flera timmar, men nu ska jag sköta om alla morgonsysslor här tänkte jag, dock med två händer eftersom lilltoken numera ligger i sin filt och myser på morgonen. 🙂 Klockan 12 är det dags för nageljobb men jag ska försöka hinna träna lite på akrylen innan dess tänkte jag.

Ha en jättefin dag och ta det lugnt i trafiken när det börjar snöa. Det finns tydligen en viss risk för halka i dag om vägbanorna fortfarande håller minusgrader när snön kommer.

På återseende lite senare alla!

***

loxybebbe2

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Tiden går så himla fort! Grattis sötnos!

Kommentarer är stängda.