Allmänt

Snö idag?!

wintermorning11

***

God morgon på er alla!

Nej, skämt åsido – så här snöigt är det inte.. 😛 Men det var verkligen ingen rolig syn att se snön fara omkring i luften när man vaknade i morse. Dock visste man ju om att det skulle bli sämre väder nu i helgen så det kom ju ändå inte som någon överraskning direkt.

Nu väntar jag på att min käre make ska komma hem ifrån jobbet. Han skulle stanna till och handla lite småprylar innan han kom hem, men han borde vara här snart. Uppdateringsmässigt så är armen ännu lite bättre, men inte helt okej ännu, så jag fortsätter att hålla tummar och tår för att den ska vara ok nog att jobba med på måndag. Så länge den inte blir sämre igen så får det väl göra lite ont då. Men jag är livrädd att få tillbaka samma sak igen, det var ruggigt måste jag säga!

Nu ska jag ge mig på Boråstidningen och försöka se om jag kan hitta nånting där min bror och hans tjej tydligen ska vara med idag. 😛 Det lutar nog åt att jag får köpa tidningen om jag ska få se vad det är, men köpa en dagstidning? Det var det längesen jag gjorde. *s*

Hoppas ni får en fin lördag därute i allafall, trots kyla och snö. Det är ju ingen vargavinter i allafall. 😉

Må så gott och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...