Allmänt Naglar

Glädje & glittergröna stilettos! ;-)

loxymorgon3611

God morgon på er alla!

Vilken underbar morgon!! 😀 Det är milt ute, solen tittar fram då och då – och – vi är friska från vår maginfluensa!! 😀 Det är nämligen vad vi har sysslat med sedan senaste inlägget när Evelyn var här. Nästan i allafall. Håkan kom hem från jobbet på morgonen, sjuk sedan kvällen innan i maginfluensa, något vi vid den tidpunkten trodde var matförgiftning. Strax därefter kom min syster hit för att få nya naglar och fransförlängning inför fredagens nya Traffic Light night på Harry’s. Men ett par timmar in i jobbet började det vända sig i magen på mig, och då hade ryktet nått oss om flera sjuka bland dem i familjen som vi firade påskafton med. Ja, sen dess har även jag legat. Det är helt otroligt! Nu får det verkligen räcka tycker jag! Först en hemskeinflammation i armen, sedan bränner jag samma arm på uthällt kokande vatten och bara ett par dagar senare får man maginfluensa. Som sagt – nu tycker jag det får vara nog!

***

green-flower

***

Här kommer i allafall ett foto på syrrans glittergröna stilettos som jag gjorde på henne till fredagen på Harry’s. 😀 Jag trodde aldrig jag skulle lyckas få klart dem, men det gick! Så nu vet jag hur det känns att göra naglar när man har magsjuka. Det är ingen höjdare kan jag säga. 😉 Kan också tillägga att min syster har klarat sig från smitta – helt otroligt, så smittsamt som det här brukar vara. Kanske berodde på att jag hade munskydd nästan hela tiden, vad vet jag. 🙂

Nåja, nu ska jag i allafall göra både mig och nagelhörnan i ordning inför morgonens nagelfix. =))

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...