Allmänt

Nattlek med bilder… :-)

saphira-farytail1

***

Hej därute i natten!

Det verkar vara lite svårt med sömnen i natt också av nån anledning. Men det är ju så det är för mig ibland, jag kan helt enkelt inte sova, och ni som har läst bloggen några år vet ju att det brukar vara så.

Sist jag hade en sån här sömnproblemsperiod så fick jag för mig att jag skulle fixa lite bilder på skoj i datorn på min syster och hennes dotter. Det var bara en test egentligen, men jag tyckte det var urroligt! 😀 Så jag kommer definitivt att göra om det. Saphira plockades ut ur sin riktiga miljö i mammas vardagsrum och hamnade som en liten älva på en blomsteräng i stället. 🙂

***

nikki-o-saphira3

***

Förutom den så gjorde jag även ett porträttfoto på syrran och lilltjejen, i en lite soft gammaldags stil. Jag hittade den här bilden på hennes facebook, upp och ner och utbränd i färgerna och tänkte att man kanske kunde göra nåt fint med den ändå, eftersom jag tyckte själva motivet var så vackert. 😀

Nu i natt har jag pysslat med ett par andra projekt, men det ska bli presenter så det lägger jag inte upp än. 😉 En kul liten idé som jag hoppas ska uppskattas.

Dock är det dags för att göra ett nytt sovförsök nu, så jag orkar med morgondagen. Ha en fortsatt fin natt alla, vakna som sovandes, och på återseende i morgon bitti igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...