Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Duck feet nails – vad tycker du?

god-morgon-loxy13

God morgon på er alla!

Efter en sådär lagom lustig natt igen, så är jag redan på benen – färdig att ta emot första tjejen i nagelrummet. 😀 Lilleman är en trött liten hjälte de här dagarna. Det är precis som han regerar likadant som oss på vädret. Är det grått och trist ute så blir han slö och hängig, men så fort solen lyser och värmen kommer fram så blir han på strålande humör. (om än lite slapp soldyrkare.. 😉 )

Från det ena till det andra så såg jag en sak på facebook igår.

***

duck-feet-nails2

***

Det är väl i ärlighetens namn inte första gången jag ser det, men jag har medvetet blundat för det. Nu såg jag som sagt var en liten ”tävling” bland nagelterapeuterna på facebook, eller snarare en röstning – om vilket som är den fulaste nageldesignen.

Jag röstar på Duck feet nails – eller ankfotsnaglar på ren svenska!

***

duck-feet-nails1

***

För det första så tycker jag den här nagelformen mer ser ut som ett misslyckat nageljobb, där materialet har flutit ut på mallen och man inte har lyckats fila till formen ordentligt. Jag har aldrig gillat så kallade skednaglar, och det är ju en mildare variant av den här formen.

För det andra borde det vara en riktig utmaning att försöka forma de här naglarna på mall, för jag kan knappast tänka mig att det finns tippar för det här.

Och för det tredje så måste det ju vara näst intill omöjligt att leva med de här breda naglarna. ?!? En av mina ”skolkompisar” skrev en gång att det påminner om såna där platsgrejer som man skrapar trisslotter med..haha! Stämmer ganska bra måste jag säga. 😛

Hur som helst så ber jag om ursäkt ifall jag trampar någon duckfeelnails-anhängare på tårna nu, men det kan inte hjälpas. Jag kan bara inte tycka det här är snyggt!

***

Det var lite av det senaste på nagelfronten. 😀

Nu ska jag fixa igång nagelhörnan innan det är dags för dagens första jobb. Ha en kanonfin dag alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...