lista-loxy

***

God förmiddag alla!

Idag var det faktiskt lite varmare när jag klev upp, och nu när klockan är 11 så har vi 18,5 grader. Inte illa! 🙂

Dock är lilleman dålig idag. 🙁 Jag har inte lyckats lista ut vad felet är ännu, men jag lutar åt magknip eller analsäckarna. Han är orolig och drar in svansen mellan benen, vill gärna slicka sig där bak är är allmänt ur gängorna. Äter gör han dock, goda saker till och med med glad aptit, så jag är lite fundersam. Får se hur det hela utvecklar sig den närmsta timmen. Blir han inte bättre så får vi åka till vetten med honom. Min lille gubbe.. 🙁

För övrigt har jag en ledig dag idag och den ska jag utnyttja på slöast möjliga sätt. 🙂 Jag ska inte göra något alls som är det minsta ansträngande eller har med nagelrummet att göra. *s* Inte för att jag inte vill, men jag behöver en paus därifrån innan nästa intensiva period sätter igång i morgon.

Om Loxy är bättre ikväll så tänkte jag kila ner till stan och kika på alla fina studenter som går ut på Röda Mattan vid Grand Hotell i sina fina balklänningar. Jag har ju faktiskt ett gäng tjejer där idag som varit hos mig och fixat naglar och fransar, så jag vill gärna se dem live idag. 🙂

Men nu ska jag ägna mig åt min lilla vovve. Ha en fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th maj 2012
Filled Under: Allmänt, Loxy