morgonprommis15

God morgon på er därute!

Det blev en riktigt tidig morgon för min del idag. Klockan är bara halv sju och jag har varit vaken i minst 1  och en 1/2 timme redan. Och då har jag bara sovit i små omgångar hela natten. Det gick bara inte att sova i natt, både Håkan och jag har varit vakna stora delar av natten. Otroligt irriterande, speciellt nu när jag verkligen behöver vara utvilad. Jag har hur mycket som helst att göra idag, både i nagelrummet och i köket inför morgondagen.

bingo1

Hur som helst så fördrev jag delar av natten på ett mer än trevligt sätt, nämligen på bingosidor. 🙂 Som jag har skrivit tidigare, så är jag inte någon direkt spelhaj men ibland tycker jag det är himla kul att spela, och i de lägena är det Bingo jag känner mig mest bekväm med. Det är ju ändå något som jag har spelat ”i verkliga livet” och känner till litegrann.

I natt valde jag att anmäla mig till nyhetsbrevet på Prova Bingo och då fick jag rabattkoder att använda på olika bingosajter. Bland annat fick jag 100:- att spela för på en av sidorna och även om jag självklart förstår att det är lockbete för att man ska börja spela och sedan sätta in egna pengar, så tycker jag det är ett perfekt sätt att få prova på – utan att behöva sätta över några pengar själv i början.

Jag kommer ihåg när jag var tonåring på 80-talet. Då var det tokpoppis att spela bingo, inte bara bland ”gamla tanter” som många trodde, utan även bland ungdomar. Vi var ett stort gäng som umgicks och en period satt vi på bingohallen hela kvällarna och bara spelade. Jag minns speciellt en kväll där, när jag vann och dessutom drog hem en bonus som ibland delades ut. Denna kvällen var det en elektrisk äggkokare. 🙂 Jag hade inte ens flyttat hemifrån då, så vi lade undan den för att jag skulle ha den i ett eventuellt framtida hem. Men den här äggkokaren fick ben. Den bara försvann, och ingen av oss har nånsin haft en aning om vart den tog vägen. 😛

bingo2

Har man inte så bra koll på hur det funkar med bingo på nätet, så kan man alltid kolla sidan Bingosajt.se är står det massor om olika Bingosidor och hur det går till i bingovärlden på nätet. 🙂

I natt drog jag inte in några storvinster dock. =)) Men det var ett perfekt sätt att fördriva tiden en sömnlös natt. Nu ska jag dock ägna mig åt något helt annat – en vovveprommis i den underbara sommarmorgonen. 😀

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st juni 2012
Filled Under: Allmänt, Tips!, Webben