fruktstund1

***

Hej hej dĂ€rute! 🙂

DĂ„ var jag klar med den blivande bruden och hennes fransar. Hon blev verkligen jĂ€ttefin med lĂ„nga, lite kraftigare fransar eftersom hon hade sĂ„ mörka fĂ€rger sjĂ€lv. Det har varit en riktigt trevlig stund. 🙂 Det var ju bara drygt ett Ă„r sedan jag sjĂ€lv gifte mig och alla minnen vaknar till liv nĂ€r man pratar bröllop. SĂ„Ă„ himla roligt! 😀 Jag skulle gĂ€rna gifta mig igen, men dĂ„ sĂ€ger gubben att jag fĂ„r göra det med nĂ„gon annan..haha! SĂ„ jag fĂ„r vĂ€l nöja mig med ett bröllop. 😛

Hur som helst – nu Ă€r det dags för lite te och frukt, min lunch idag 🙂 , och sen ska jag ivĂ€g till brorsan. Ska stanna till pĂ„ HemmakvĂ€ll och köpa lite godis till honom först. Senare ikvĂ€ll ska jag ivĂ€g och hĂ€mta mina vĂ€rmeljuslampetter som jag har bestĂ€llt. Minns ni att jag visade dem tidigare i veckan? HĂ€r Ă€r ytterligare en variant av dem, med smĂ„ barn i stĂ€llet för blommor.

***

light1

***

Som jag skrev tidigare, sĂ„ Ă€r de handgjorda av en jĂ€tteduktig tjej hĂ€r i BorĂ„s och hon gör Ă€ven andra saker, som till exempel vĂ€lkomstskyltar och annat, i samma serie plus massa annat fint! Är ni intresserade av att bestĂ€lla egna lampetter eller nĂ„got annat av Fia sĂ„ kan ni kika in pĂ„ hennes hemsida, Fiddeli vitt Ă„ pastell. Hon gör helt underbara saker och hennes blogg Ă€r ljuvlig! 🙂 Jag rekommenderar varmt ett besök dĂ€r.

***

blomma1

***

Nu ska jag ta och göra mig i ordning sĂ„ jag kommer i vĂ€g i tid till lillebror. NĂ€r jag kommer hem ska jag laga fyllda lövbiffar och potatisgratĂ€ng till middag. Det ska bli sĂ„Ă„ gott!! 😀

Ha en fortsatt fin dag alla och pÄ Äterseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 19th september 2012
Filled Under: AllmÀnt, Tips!, Webben