Allmänt Inredningsprylar

En underbart mysig dag! :-)

light2

***

God fredagskväll alla därute!

Vilken härlig mysig dag jag har haft! 😀 Jag tror att jag har varit i stort behov av en helt ledig dag, låååångt ifrån naglar och fransar, för det är inte ofta jag har det nu för tiden, och det är precis vad jag har haft idag. Jag älskar det jag gör och är inte det minsta trött eller less på det, men ibland måste man bara ta sig lite tid att göra något annat. Förr, innan jag började med naglar, så älskade jag att laga mat, baka massor, pyssla med handarbete, måla och greja. Numera hinner jag knappt laga middag en gång om dagen. *s* Jag skulle inte vilja vara utan mitt nagelpyssel för allt i världen, men jag skulle däremot önska att dygnen var ungefär dubbelt så långa, så att jag hade hunnit med allt annat också. 🙂

På grund av min onda arm så har jag valt att ta det lite lugnt några dagar och göra annat i stället, och det har varit så skönt! Idag har jag tillbringat nästan hela dagen i köket. Jag har bakat två olika sorters cupcakes, lagat en härlig fredagsmiddag som vi även bjöd hit min mor på och som vi sedan avslutade med en mysig fika efter maten. Mamma och jag tillbringade sedan en bra stund i soffan där vi kikade på olika heminredningssajter och drömde om allt vi skulle köpa om vi vann massa pengar medan min käre make satt och hängde med i Vem vet mest? 😀 Under bakningen har jag lyssnat på Sagan om Isfolket hela dagen. Jag älskar ljudböcker och speciellt när jag kan göra lite annat samtidigt. Att baka är helt perfekt!

***

pannbiff11

***

Till middag idag blev det pannbiff med egeninlagd pressgurka och hemlagad gräddsås, sååå gott!! 😀 Eftersom jag bakat hela dagen så blev det en ganska sen middag, och det blev ingen marknad idag. I morgon lär jag inte heller hinna med det eftersom jag ska vara på kurs hela dagen. Men jag överlever nog det. 😉 Det finns inget speciellt jag vill se eller är ute efter på marknaden i år ändå. Jo, det skulle i såfall vara Fias fina saker! 😀 Tjejen som gjort mina vackra ljuslampetter här på bilden ovan finns med sina vackra saker på höstmarknaden i år, ifall någon av er skulle vilja ha likadana. Eller så kan ni kolla in hennes hemsida – Fiddeli vitt & pastell – och ta kontakt med henne där.

***

Men nu är det läggdags för min del. Vi har precis kollat klart på Kärleken checkar in på 4:an. Jag har sett den flera gånger tidigare men jag tycker det är en supercharmig film. 🙂 Jag gillar JLo och hennes filmer över lag faktiskt. Hur som helst så ska jag upp tidigt i morgon och förhoppningsvis vara pigg inför dagens kurs. Jag hade egentligen tänkt lägga upp bilder och recept på dagens cupcakes men jag orkar inte sitta och skriva av dem nu. Det får bli i morgon kväll eller söndag, beroende på när jag hinner.

Hoppas ni har haft en lika skön fredag som jag har haft och att helgen fortsätter i samma stil.

Ha det jättegott alla och på återseende i morgon, antingen på morgonen om jag hinner eller på kvällen när jag kommit hem från Borås nagelskola. 🙂

Sov så gott alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...