minigran1

***

God fredagskväll i stugorna alla!

Då var middagen avklarad och fredagsmyset framdukat på vardagsrumsbordet. Ikväll blir det en film som kom i brevlådan från Lovefilm igår, Men in black 3. Ska bli himla kul att se den! 😀

Jag har ägnat dagen åt lite julpyntande. Jag tillhör inte dem som tar in granen och klär den först kvällen innan julafton, det är inget som vi har gjort i vår familj under min uppväxt så jag är inte van vid det. Vi har alltid haft granen från lucia ungefär, så det har jag fortsatt med som vuxen. 🙂

Så idag har lilla minigranen i köket fått en ljusslinga och lite kulor, bland annat världens sötaste cupcakeskulor som jag fick av syster Nicole i present när jag fyllde år. Kommer en bild på dem senare. Men ikväll får ni en liten bild på vår andra minigran som vi har uppe i vardagsrummet. Vår nya jättesoffa tar så mycket plats att vi inte har plats för en normalstor gran i år, så det fick bli en liten här uppe också. Den står på en liten kista i en kruka och är alldeles perfekt i sin hörna. Den är pyntad i silver och rosa och olika sorters prismor som jag alltid har i granen. Och så en ljusslinga förstås. 🙂 Jag älskar de där ljusslingorna och skulle kunna ha såna uppe hela året på olika ställen. Jag har ju en i min fågelbur tillsammans med murgröna och plättar i luften, så den kommer få vara kvar även efter jul.

Nåväl, nu ska vi snart sätta på filmen. Ha en jättemysig fredagskväll alla och en god natt när det blir dags!

På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th december 2012
Filled Under: Allmänt, Inredning & design, Jul