fira12

***

Hej där ute på er alla!

Det känns nästan som söndag idag, så tyst och stilla här uppe hos oss. Men det har varit en skön dag, lugn och stilla. Jag satt precis och kikade runt lite på facebook och hittade några ljuvliga foton på min systerdotter Saphira när hon hade bakdag, som jag bara var tvungen att stjäla och lägga upp här på bloggen. 😀 Goa unge! Hon ser alltid så förbaskat full i fan ut..haha!

***

fira21

***

Det var roligt att se henne i förklädet som jag sydde åt henne till hennes födelsedag i december. Passade verkligen helt perfekt! 😀

Tja, det var egentligen inget mer jag ville just nu, mer än att visa upp min söta systerdotter. 😉

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th januari 2013
Filled Under: Allmänt, Familj & vänner