skara11

***

God kväll på er ute i stugorna! 🙂

Det blev en tyst dag på bloggen idag. Jag hade inte så mycket mottagning i bilen på vägen till Skara, och jag är alldeles för åksjuk för att klara av ett helt blogginlägg. 😛 Men det var en riktigt fin tur idag. 🙂 Vackert väder med strålande sol från en blå himmel som gnistrade i den vita snön som låg tung på grenar och åkrar. Ju närmare Skara vi kom, desto mildare blev det, och vi var faktiskt uppe i nån plusgrad mitt på dagen.

***

skara21

***

Loxy var inte road av bilfärden dock. Ända sedan vi åkte till Skara på nyårsafton så har han varit svår att ha med i bilen. Det verkar som han sätter ett samband mellan smällarna då och bilåkningen, för under de dagarna var han ju oerhört stressad. Och ända sen dess har han hetsat upp sig så fort vi satt oss i bilen, gnällt och gnytt och i vissa fall även börjat flämta av stress. Jag hoppas verkligen att vi klarar att vänja honom vid att åka bil lugnt igen, han har ju aldrig haft problem med det förr. Vanligtvis lade han sig att sova direkt han kommit in i sin transportbur, men numera sitter han och tokgnäller hela resan igenom. Det lär bli mindre kul för både honom och oss när vi ska upp till Härnösand i sommar. *suck* Vi får väl ta en bit i taget och få honom att förknippa det med trevliga saker i stället om det går.

***

skara31

***

Framme i Skara väntade den här lilla sötnöten på oss. 😀 Vi tog först en snabbtur till Slöjddetaljer för att inköpa lite smått och gott, men sedan var det bebismys som gällde. 🙂 Hon såg mest förvånad ut när vi kom. Haha! Nike har ett otroligt rikt minspel och man kan verkligen skratta ihjäl sig åt alla hennes miner. 😀

***

skara41

***

Det bjöds på alldeles för gott till kaffet… 😉 Vi hade faktiskt tänkt fuska igår på Semlans dag, Håkan och jag, men så glömde vi faktiskt bort det. Och det var kanske lika bra, eftersom vi åt dem i dag i stället. 🙂 Varför smakar alltid såna här saker så förbaskat gott när man inte borde äta dem?? Förr om åren, när jag kämpade som en galning för att gå UPP i vikt så smakade aldrig sånt här lika gott.

***

skara6

***

Lilltjejen var lika nöjd med sin pepparkaka som vi var med vårt fika, men hon var mest intresserad av morfars klocka. 😛 Att äta helst. *s*

Det var hur som helst en mycket mysig dag och trots att jag startade den med en ordentlig huvudvärk i morse så blev den jättebra till slut. När vi kom hem avnjöt vi en middag på fläskfilémedaljonger och god sallad och nu är det snart dags för sängen. Det är en dag i morgon också, och i natt hoppas jag att jag får sova hela natten.

Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt när det är dags! Bjuder på en sista bild på charmtrollet Nike. <3 I morgon ska jag berätta om min nya kamera som jag fotat dessa med… 😉

***

skara51

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 13th februari 2013
Filled Under: Allmänt, Familj & vänner