pearl0

God morgon på er därute!

Den här dagen började något förvirrande för min del. Jag hade ställt min väckarklocka på 8, men var helt inställd på att den var ställd på nio. Så när jag hade ätit frukost och fixat i ordning mig i lagom takt för att ha en timme på mig vid datorn innan jag skulle sätta igång med nagelpyssel klockan 11, så upptäckte jag att klockan bara var nio. Till råga på allt ökade förvirringen genom att alla mina klockor går olika. Jag är en urslarver när det gäller att ställa om dem vid sommar- och vintertid. Jag lär mig i stället att tänka en timme framåt eller bakåt, men idag blev det total blackout när jag försökte få det hela att gå ihop. Efter en smula funderingar, (och koll på internet ifall nån tidsändring inträtt som jag missat under mina migrändygn..*s*) insåg jag till sist att jag helt enkelt klivit upp en timme tidigare än jag trodde. Snacka om förvirring! 😛

***

Nu fick jag i stället lite extra tid så jag kunde ta itu med tömning av diskmaskin, sätta igång en tvätt och lite annat. 🙂 När man väl kommit på benen är det bara en fördel att vakna tidigare. =))

Nu ska jag snart fixa lite naglar och sen kommer min fina mamma på besök med två smarriga semlor. 😛 Ja, jag vet! Inget för en som bantar, men nu när hon ändå hade köpt dem så kan man ju inte såra henne genom att säga nej…. 😉 Dessutom är det kanske läge att fira att jag har gått ner 4 kg sedan jag började med ISO-dieten. Det tycker jag är helt okej! 😀

Nu ska jag kolla mail och lite annat och sen är det dags att förbereda nagelhörnan. Avslutar morgonens inlägg med lite foton jag tagit på mina älskade Pärlhyacinter. <3 Dom står överallt i lägenheten just nu – både i köket, vardagsrummet och nagelrummet – för att ge mig den där härliga vårkänslan med sin skira blomning.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

***

pearl11

***

pearl21

***

pearl31

***

pearl4

***

pearl5

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 6th mars 2013
Filled Under: Allmänt, Foton