Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Solig söndagskväll och vårliga naglar! :-)

b019654-englische-rose-a-shropshire-lad-0

God kväll på er alla!

Nu har det varit tyst här ett tag igen. Jag har legat i soffan och sovit nästan hela helgen på grund av någon slags matförgiftning jag åkte på i fredags. Jag fattar egentligen inte vad det kan ha varit, men dålig blev jag i allafall. Min syster, som åt samma sak, blev också kass i magen på kvällen, så något skumt måste det ju helt klart ha varit. Nu börjar jag äntligen bli bättre i allafall, och sitter här och njuter av den vackra soliga söndagseftermiddagen.

Jag har äntligen fått planterat några penséer i olika krukor ute i trädgården och på framsidan vid ytterdörren, så nu ser det lite vårligare ut än de gamla vissna ljungplantorna som satt där innan. Men åhh vad jag längtar efter lite värme så jag äntligen kan plantera rosor och cypresser. Det är ju inte klokt så försenad värmen är i år!

nailz68

***

På nagelfronten börjar dock vårinspirationen komma och dessa naglarna gjorde jag i förra veckan. Jag blandade själv till en ljuvlig korallfärgad nyans och kombinationen med guldglittret blev riktigt läckert tycker jag. 😀 Just det här med en nagel i helt avvikande färg eller dekoration är såå stort nu! Det kommer vi att få se mycket varianter av i sommar. Gulligaste Malin som var här och gjorde de här naglarna hade med sig två jättefina presenter av mig, ett par söta armvärmare och armband från Baglady – så snygga!

bild-52

***

De där armvärmarna är ju helt underbara om det är lite kyligt ute och man har någon jacka eller tröja med 3/4-ärmar på sig, och armbanden kommer ju att bli såå snygga när man är lite mer sommarbrun! Tack gulliga fina du! <3

Nu ska jag fortsätta vila här och återhämta mig efter helgens magelände så jag är pigg i morgon.

Ha en fortsatt fin söndag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...