Allmänt

Varning! Mitt instagramkonto är kapat!

 

Just nu är jag sjukt förbannad!!

Någon jäkla idiot har kapat mitt instagramkonto och lagt in ny profilbild, nån jäkla kontaktsökartext och nån länk som ingen jäkel vågar klicka på. (Hoppas jag i allafall, för det lär ju inte vara bra för den som gör det!)

Och naturligtvis har svinet bytt både lösenord och mailadress, så även om jag fortfarande är inloggad på mitt konto så är jag helt låst! Jag kan inte byta lösenord eftersom jag inte vet det nuvarande. Och när jag skickar begäran till instagram om att jag glömt det och vill byta så går naturligtvis ändringskoden till den nya mailadressen!

Självklart har jag skickat en anmälan om kapning till Instagram och jag har fått skicka in en bild på mig själv med en kod som ska identifiera mig. Men efter det har det varit tyst i flera timmar. Inget händer! Hur jäkla svårt kan det vara att bara fixa det här! Jaja, dom har säkert massor med anmälningar men man kunde väl åtminstone fått ett bekräftelsemail på att det kommit fram och att dom jobbar med det, eller att man ligger i kö eller nåt. Nu sitter jag här och är rasande på den här jäkla människan som hackat kontot och hyperstressad över att dom kan börja posta porrbilder eller annat sjukt i mitt flöde, och det vore ju inte helt kul, varken för mina följare eller mig själv.

***

***

Som tur är så är jag vän med de flesta av mina instagramföljare på facebook också, och många läser bloggen. Så vad ni än gör – klicka INTE på länken i presentationen här ovan! Det är troligtvis nåt virus eller någon form av phishing! Avvakta tills min egen profilbild och presentation är tillbaka innan ni skriver eller gillar något. Och börjar det komma upp skumma bilder så vet ni nu att det inte är jag som postar dem, och då är det nog bäst att avfölja mig tills vidare.

***

Det har hänt mer tråkigheter idag, tråkigare än ett instagramkonto egentligen, men jag vill inte blanda det med detta inlägget så det kommer senare. Jag kände bara att jag var tvungen att varna alla för detta först.

Inte bästa dagen denna sommaren precis!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...