nationaldag1

God morgon på er!

Jisses, 05.00 var vi båda på fötterna i dag, hjärtat och jag. Riktigt morgontidiga. För direkt morgonpigga vet jag inte om man kan kalla oss. 😛 Både Håkan och jag var mest hungriga idag efter gårdagens fastedag. Det är inte ofta jag känner av fastedagarna så mycket, men ibland händer det. Och idag var det ett sådant tillfälle. Maken gick upp först och jag hade egentligen tänkt somna om. Men när kaffedoften började smyga sig in i sovrummet så var det helt kört, då kunde jag definitivt inte somna om. 😀 Så strax över fem i morse satt jag och åt nationaldagsfrukost i form av vaniljkvarg med svenska jordgubbar och färskpressad apelsinjuice. Och kaffe förstås. 🙂 

***

frukost1

Nu kommer jag i allafall att lägga mig och vila på soffan en stund så jag blir lite piggare inför dagens mc-tur. Det har varit ganska dåligt med sömnen i natt, förmodligen på grund av att jag har känt av hungern. Men klockan är ju inte mycket än, så det finns gott om tid för en morgontupplur. 🙂 

***

Önskar er alla en jättefin Nationaldag idag! 😀 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Önskar er alla en fin Nationaldag! :-)”

  1. Mikaela Says:

    Vilka härliga bilder 🙂

  2. Cherlindrea Says:

    Mikaela: Tack så mycket! 🙂

Posted by Cherlindrea
Dated: 6th juni 2017
Filled Under: Allmänt