Vardagsbetraktelser

Framme i norrland – utan några större problem

flight1

Loxy och jag på flyget. smiley Jag var otroligt trött efter flera sömnlösa nätter och all resefeber, och lilleman var inte ett dugg road av att behöva sitta i en väska nere på golvet. Numera får man absolut inte ta upp hunden ur väskan heller, pga allergi, men däremot fick jag ta upp hela väskan i knät förutom under start och landning och då lugnade han ner sig lite. Det drog också oerhört kallt nere vid golvet, så han var alldeles iskall om öron och tassar när jag kände på honom.

 

 

 

 

 

 

 

flight2

Men annars har allt gått jättebra! Däremot hade jag inte behövt hetsa upp mig så jäkligt över alla suspekta bagageregler före resan, för när vi väl var på Landvetter så var dom hur tillmötesgående som helst, och det mesta var helt okej och inte alls så hårt som framgick av websidan eller personerna jag pratade med i telefon. Fast nu undrar man ju ännu mer hur mycket koll dom egentligen har på sina grejer på det här flygbolaget. Jaja, what ever! Incheckning osv gick i allafall hur bra som helst. Naturligtvis larmade det när både Helén och jag gick genom kontrollen, på Helén var det hennes armband och på mig var det mitt bälte. Det märkliga var bara att medans dom släppte igenom Helén utan vidare, så gick dom igenom mig från topp till tå, och inte med någon metalldetektor, utan för hand. Alltså, dom kände igenom hela mig efter…ja, efter vad? Vapen antar jag? Ser jag så misstänkt ut? Haha!

 

 

 

 

flight3

 

 

Loxy i väskan nere på golvet. Han gick säkert upp minst 3 hekto i vikt under flygresan på grund av alla hundkex jag mutade honom med när han var rastlös. *s*

 

 

 

 

 

 

 

flight4

Jag tog runt 60 foton uppe i luften, vissa ganska okej, andra ehh..mindre bra. Haha! Jag ska gå igenom dem senare, men det här tyckte jag var ganska läckert! Den eviga solens land! smiley

Vi mellanlandade på Bromma i Stockholm och fick vänta där i ca 30 minuter innan vi fortsatte upp till Umeå, där vi skulle bli hämtade ner till Ö-vik av Jari’s släktingar. Men när vi kom in på flygplatsen så stod Håkan och Jari där och väntade på oss. En jätteglad överraskning! smiley Dom var såpass tidigt uppe i Ö-vik att dom åkte upp och hämtade oss själva. Så efter att vi hade lämnat av Helén och Jari i Ö-vik, så fortsatte vi ner till Härnösand och var här nånstans runt halv 1- 1-tiden på natten. Då var man ganska mör kan jag lova!

Jag skulle ha bloggat tidigare i morse, men så upptäckte jag att jag, min klantskalle, hade glömt pin-koden till mitt mobila bredband hemma, så innan jag hade fått tag i min mamma som kunde gå upp i vår lägenhet och leta fram mina papper så hann dagen gå.

Återkommer senare med fler foton och lite rapporter från idag. Nu ska jag vara social och umgås med ”svärföräldrarna”. smiley Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...