Allmänt

På begäran – Loxy’s bädd i badrummet… *s*

bathroombed1Ja, precis som rubriken säger… smiley *s*

Jag har suttit och bubblat med Anna på msn här på förmiddagen och bland alla andra tusen ämnen som vi brukar halka in på, så blir det ju naturligtvis även en hel del vovvesnack och alla roliga tillbehör man kan köpa till dem. Idag var det bäddar som stod i fokus, och appropå nya inköp så nämnde jag att jag redan har en säng till Loxy i varenda rum, (2 per rum i snitt om jag ska vara ärlig…smiley..hehe) och knappast får godkänt av Håkan till ytterligare en bädd, hur söt den än är. *s*

Anna har själv en hel del hundsängar, hon räknade till 9 stycken (i och för sig till tre hundar…*s*) men det som gjorde att jag slog ”rekordet” var ändå min hundbädd i badrummet. *skratt* Men dels är det för att Loxy alltid envisas med att följa med mig in när jag duschar eller badar, och har han ingenstans att ligga så står han bara vid badkarskanten och gnäller hela tiden. Dels..hm..ja, jag hade lite för många bäddar så jag visste inte riktigt vart jag skulle placera den här. Hehe! Men den passade bra i badrummet, färgerna var ju helt rätt i allafall…;)

I vilket fall som helst så krävde Anna bildbevis på det här… *skratt* Och det lovade jag henne, så jag lockade in Loxy och Elliot för att få en lite roligare bild än ett foto på en tom hundsäng, och här är alltså resultatet.

Varsågod Anna – Loxy’s bathroombed. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...