Allmänt

Tunnbrödsbak.. 🤗

Lotus i Grebbestad

God söndagsförmiddag på er alla!

Nu börjar jag bli en smula trött på denna eviga blåst! Man ska väl vara tacksam för att vädret inte är sämre. Trots allt kan man ju vara ute och vädret är skapligt för övrigt. Men den här blåsten ställer till med så mycket och förhindrar så mycket. I trädgården flyger allt iväg som inte är förankrat och det är ju inte så himla varmt att man välkomnar vindbyar på 10-11 m/s. Dessutom, och det är förstås värst av allt…hehe..😜😄…så kan jag inte ge mig ut med drönaren. Jag har massor med idéer och planer, men jag kommer absolut ingenstans med dom så länge det blåser så här.

En av planerna är förstås att flyga och fota vid kusten, i Grebbestad förstås.😍 Men det är inte aktuellt riktigt än som tur är. Vi ska åka dit lite senare i sommar och då hoppas jag verkligen att det lugnat ner sig med all blåst. Där räcker det med den ”normala” blåsten vid havet, det kommer bli en liten utmaning ändå.

Syrénernas tid i Grebbestad

Men i väntan på flygväder så får man helt enkelt hitta på annat. I förrgår ställde sig maken och bakade mjukt tunnbröd, ett nytt recept som han aldrig gjort innan. Och det blev såå himla gott!!😍 Själv blev jag enormt peppad att baka själv när han stod där i köket. Jag fick tvinga mig själv att gå därifrån så jag inte lade näsan i blöt eller fingrarna i hans degbunke. 😂 Det där är liksom mina domäner. 😄 Men just stekpannebröd, tunnbröd och liknande är Håkans projekt så jag gick snällt men motvilligt därifrån. 😁 Men idag är köket ledigt så jag funderar på att baka något idag, troligtvis något bröd. Men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Så tills vidare bjuder jag er på receptet på Håkans tokgoda tunnbröd.

Klicka upp bilden för större format.

Så nu ska jag bläddra igenom mina recept och se om jag hittar något kul att baka. Sen har jag lite nagelfix senare idag och så blir det att tända grillen på eftermiddagen. 🤗 Så med det önskar jag er en riktigt mysig söndag. Och så håller jag tummarna för att den här förbaskade blåsten mojnar snart. 🤪

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...