sheriam1

Så har då sista fölet för den här sommaren kommit till världen ute hos Wellbrants Shetland & Araber. smiley Ett litet stoföl blev det, och hon har fått det vackra namnet Sheriam. Jag skulle tro att hon lovar gott, för enligt min systers mail så har den här lilla damen redan uppvisat ett visst mått av kaxighet och det är ju ganska…ja..kaxigt när man är några timmar gammal. Om ens det, jag vet faktiskt inte exakt hur gammal hon är på korten, dom kom till mig på mail dagen efter hon fötts. Vi satt i telefon och babblade, syrran och jag, när Franz ropade på henne. Och helt plötsligt fick hon lite bråttom.

Edit: Hon är 3 minuter gammal på korten har jag fått info om nu. Sötnöten! =))

Du, jag måste lägga på! Cherie fölar!”

??? Jisses, liksom! smiley Jag skulle bli något hispigare än så. *s* Men så har dom väl varit med om en och annan fölning vid det här laget… smiley

Men nu ska jag sluta ”babbla”. smiley Här kommer första fotona på minstingen. =))

sheriam2

 

sheriam3

 

sheriam4

 

sheriam5

 

sheriam6

 

sheriam7

 

sheriam8

 

sheriam9

 

Det var allt för den här första gången. Men jag hoppas på fler foton efterhand. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th januari 2009
Filled Under: Djur, Foto