Allmänt

Hemligheten… Night Rod Special… ;o)

nightrodden1

Då var det dags att avslöja den lilla ”hemlisen” som jag har antytt här några gånger. smiley Saken är den att vi i fredags bytte in vår gamla Harley-Davidson Wideglide till en Harley-Davidon Night Rod Special. En riktigt cool hoj om jag får säga min personliga mening. smiley Självklart är det framför allt Håkans motorcykel, men vi har faktiskt allting tillsammans, även den här, och det känns förstås väldigt kul och spännande med en helt ny hoj. Den här är så himla annorlunda jämfört med den gamla också. Jag var otroligt skeptisk till en början, men ju mer jag såg bilder på den, desto mer biten blev jag också.

 

 

 

 

 

 

 

nightrodden2

Den finns både blank- och mattsvart och vi har den sistnämnda. Eftersom vi hade planerat ett litet kul överraskningsmoment för kompisarna som inte heller visste något, (bortsett från Jonas som hjälpte till och hämtade den) så kunde jag ju inte skriva något här på bloggen, och faktum är att jag fick ”bita mig i fingrarna” ett antal gånger under fredagen, speciellt efter att vi varit ute på en liten provtur till Knalleland. smiley

Den var oväntat skön att åka på, jag hade väntat mig annat med den lilla platsen bakom Håkan. Dock måste jag nog införskaffa mig en stängd hjälm nu, för jag utsattes för bra mycket mer blåst på den här än på den gamla. Dessutom kommer vi att sätta på ett litet ryggstöd så att jag har den tryggheten bakom mig. Aftonbladet.se har skrivit en liten artikel om nattrodden, där det även står lite fakta om hojen som kan vara kul att läsa.

 

nightrodden3

 

Det var en riktigt kul tur med den igår, och jag hoppas verkligen att vi har turen att få ett par fina dagar till så vi får möjlighet att köra lite mer innan det är dags för vinterförvaringen. Håkan tog den till jobbet i morse som han hade tänkt, men det var inte alltför varmt, precis som jag anade. 10 mil i ca 6 graders värme… Riktigt så entusiastisk kommer jag aldrig att bli… smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...