Allmänt

Pinkaholic på Posh Pooches!

pinkaholic1

Det har varit en hel del hundfoton, hundkläder och hundsnack den sista tiden, ber om ursäkt till er som inte är hundbitna. Men det kommer att bli en hel del annat nu framöver också. Men först måste jag bara visa upp lite av Posh Pooches nya produkter ifrån det helt underbara märket Pinkaholic! smiley Själv ligger mitt största problem i att välja bort saker – jag vill ha allt! *skratt* Men här kommer i allafall ett litet urval.

pinkaholic2

Mina absoluta Vill-Ha… smiley

pinkaholic3

Söta små hjärteänglar…

pinkaholic4

Döskalletröjorna är ganska lika den Loxy precis fått, men jag tyckte om den här med blå kanter och rosa detaljer. De prickiga är ju också bara såå söta! Prickigt är överhuvud taget en stor favorit just nu.

pinkaholic5

Som till exempel de här underbara prickiga täckjackorna! Även de glansiga är bara såå snygga!

pinkaholic6

Söta små t-shirts. De till vänster tycker jag påminner lite om något från Juicy Couture.

pinkaholic7

Ännu fler härliga jackor till vintern. Speciellt de luddigt mjuka överst tycker jag om.

pinkaholic8

Härligt varma och mjuka vinterselar med matchande koppel.

pinkaholic9

Helt underbara väskor! Jag är ju som sagt lite inne på det där med prickar just nu, men den enfärgade är ju också sjukt söt!

pinkaholic10

Sist ut – två underbara bäddar! Loxy har ju alldeles för få liksom… Haha! Nej, men skämt åsido, han har i allafall ingen rosa, tro det eller ej. smiley Nån av de här skulle gärna få flytta hem till oss, gärna båda två. 🙂

Nu ska jag fortsätta jobbet med att banta ner min Vill-Ha-lista. Samtliga produkter finns att beställa på Posh Pooches.se. Maila för info och priser.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...