Allmänt

Utmaning från Linda – Huset på Kullen! :-)

Jag har tagit en utmaning från Linda – Huset på Kullen. smiley Vissa saker fick jag verkligen tänka efter ordentligt innan jag kom ihåg, (åldern=dåligt minne?) *s* Men nu har jag fått ihop en lista i allafall, så här kommer svaren. Gå gärna in och kika på Lindas jättemysiga blogg om inredning och renoveringen av hennes och sambons nya mysiga hus. Massa mysiga tips och idéer.

4 Arbeten jag haft i mitt liv:

1. Floristbiträde
2. Säljare
3. Inredningsbutik
4. Assistent till en inredningsarkitekt

4 Filmer jag kan se om och om igen:

1. Sagan om ringen
2. Armagedon
3. Independent day
4. Fifth Element

4 Ställen jag bott på:

1. Göteborg
2. Lindome
3. Örebro
4. Borås

4 Tv-serier jag gärna ser:

1. Criminal Minds
2. Sex and the city
3. CSI
4. Cold case

4 Ställen jag vill åka till:

1. Island
2. Nya Zeeland
3. Maldiverna
4. Miami

4 Favoriträtter:

1. Pasta
2. Fisk
3. Smörgåsmat
4. Taco

4 ställen där jag trivs:

1. Hemma
2. Hos min mor
3. Härnösand
4. På vissa vackra smultronställen… 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Oh denna snor jag:)<3
    tacktack!

Kommentarer är stängda.