Allmänt

Nya Hräsvelg-hoodien klar!

hrasvelghoodie1

En kul grej från gårdagen var att våra Hräsvelg-hoodies äntligen var klara! smiley Faktum är att dom var klara för ett bra tag sen, men slarvmajan nere på tryckeriet som verkar ha en smula svårt för att förstå hur vi vill ha det, (det är inte första – och inte sista heller förmodligen – gången som det har strulat där) hade tryckt upp samtliga hoodtröjor och märken i helt fel färger. smiley Men till tryckeriets försvar ska sägas att vi fick kompensation för slarvet och dom fixade snabbt fram nya tröjor och tyger och tryckte på nytt, så vi fick våra grejer lagom till insparksfesten som var det viktiga. Hoodien har tryckt text på ärmarna – Hräsvelg MCK på ena ärmen och Västergötland på andra. Jag hade väl gärna sett texten ännu lite större, men nu blev det så här och jag tyckte det blev riktigt snyggt! =))

 

 

 

 

 

hrasvelghoodie2

 

På ryggen har vi vårat märke med örnen och klubbens namn broderat. Vi provtryckte ett par tröjor först, men det blev inte bra så vi valde att köra på broderi i stället och det blev faktiskt kanon! smiley Hela märket sitter ganska lågt ner på ryggen, men det är medvetet gjort för att det ska synas nedanför luvan. Kanske aningens för långt ner, men man kan inte få allt här i livet. *s* För min del passar det ju egentligen ganska bra, så täcker inte mitt hår märket. 😉

Så nu har vi i allafall fått våra första tröjor och dom är både kanonsköna och snygga! =)) Jag får nog nästan lämna in en till för tryckning tror jag – så jag har en för hemmalivet som får tåla hund- och katthår och en som går att visa upp offentligt… hehe! Två långhåriga ljusa katter och en ljus hund – och en svart tröja… Ja, ni kan ju tänka er… smiley

Till sommaren blir det nog ett par snygga linnen eller t-shirts också. Rosa kanske… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...