Allmänt

Lilleman i sitt nyårshalsband!

newyearnecklace1

God morgon på er! 🙂 Det här är förmodligen en smula tidigt för de allra flesta idag på nyårsdagen, men själva hade vi ju en lugn och mysig kväll hemma igår, och dessutom har jag faktiskt inte ens somnat än… Klockan är kvart i sju och jag gav upp ungefär vid tre-halvfyratiden. Då hade jag tröttnat på att ligga och glo i taket. Men jag har fått en hel del gjort vid datorn i natt. =)) Dels med nya bloggen, men även med alla foton vi tog under gårdagskvällen. Bland annat det här ljuvliga kortet på min lilla älskling i nyårshalsbandet på nya mysiga julklappspläden. smiley

Det var skönt att se att han lugnade ner sig ganska fort när smällandet lade sig. Det var extremt mycket här uppe i vårat område i år, jag har faktiskt aldrig hört något liknande! Det lät som rena krigszonen utanför fönstren och det eskalerade såklart vid tolvslaget, men sen höll det på nästan lika intensivt i ungefär en halvtimme till innan det började avta en aning. Loxy gick nog upp ett halvkilo ikväll på allt ”avledningsgodis”. Men det må väl vara hänt. Nu är jag mest orolig för morgonpromenaden och dessa enstaka, plötsliga smällar som ofta kommer dagen efter. Han blir vettskrämd för de där, och det är ju helt omöjligt att försöka förutse. Vi får hålla tummarna för att vi har tur under kisserundorna.

Nu ska jag lägga mig ner en liten stund och vila. Somnar jag så gör jag, annars går jag upp och sätter på kaffe om en stund.
Ha en jättefin dag, och hoppas inte nyårsfirandet satt alltför hårda spår… smiley smiley
Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...