Allmänt

Ett litet underverk har kommit till världen!

Runt 06-tiden i går morse ringde min lillasyster till vår mamma och undrade om det möjligtvis kunde vara värkar hon hade. Och så var det ju. smiley 10 dagar före beräknad till bestämde sig lilla Saphira för att komma ut. Vi var uppe på förlossningen vid 9-tiden och då hade Nicole redan täta värkar. Vanligtvis brukar dom ju inte tillåta fler än 2 personer som stöd och sällskap, men dom gjorde ett undantag eftersom min syster är såpass ung och kände sig tryggare med oss nära omkring sig. I det sista skedet gick mamma och jag ut i väntrummet och satt där med krypande nerver tillsammans med några andra som också kommit upp. Helt glada var de väl inte på förlossningen med så mycket folk där uppe, men vi blev ju inte utslängda i allafall. smiley

 

 

 

 

 

 

Av hänsyn till min lillasyster, så lägger jag inte ut några foton på henne under värkarbetet och efteråt, men här är i allafall allas vårat nya lilla underverk! Bara ett par minuter gammal. smiley

 

 

 

 

 

Allting gick jättebra och min lilla syster var så himla duktig! Klockan 15.25 kom vår lilla prinsessa, och nerverna som legat på helspänn så många timmar började äntligen lugna ner sig. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan väl knappast finnas någon underbarare känsla än när en ny liten människa kommer till världen och allting har gått så bra. 3220 vägde lillstumpan och var 48 lång. Nu är det snart dags för BB-besök. smiley

 

 

 

 

 

 

// Indra – Tokstolt och mycket tagen moster! smiley

Ps. Nu har jag ändrat på mina helt hysteriska babymått! Hahaha! Jag har nog inte blivit människa än efter den här förlossningen. *garv* Tack Suss! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...