dagens-outfit-valentine1

Det hör ju inte till vanligheterna precis, att jag lägger upp någon dagens – eller kvällens heller för den delen – outfit här på bloggen. 😀 Inte för att jag har något emot det, utan snarare för att jag inte tycker att jag kan den där grejen om man säger så. Men ikväll envisades mamsen med att knäppa några foton på mig när hon kom upp för att vara vovvevakt till Loxy när vi skulle iväg till The Bishop Arms, så varför inte? Det kan ju vara kul för omväxlings skull. Problemet är bara att jag inte är lika proffsig som alla modebloggare är. Tröjan köpte jag för ett par år sedan och hur jag än bryr min skalle så kan jag bara inte minnas vart. Byxorna bytte jag till mig av min syster för ett par månader sen, och jag har ingen aning om vart hon har köpt dem. *skratt* Väskan är en julklapp från min syster, men eftersom jag önskade mig en sådan så vet jag i allafall att den kommer ifrån H&M. 😛 Och därifrån kommer också hårbandet, som är ett kombinerat hårband/diadem.
Jaha, bra koll jag har på mina kläder va.. *s*

*

Vi har i allafall haft en jättemysig kväll med sjukt god mat och jag kan absolut rekommendera The Bishop till er Boråsare som har funderat på att gå dit. Ett lugnt och trevligt ställe där man kan sitta och prata i vanlig samtalston utan att behöva vråla i öronen på varandra för att överrösta skrällig musik som ingen lyssnar på ändå. Ta mig inte fel nu, jag gillar verkligen musik. Men då ska det vara rätt sort och under rätt förhållanden. Inte bara vad som helst och så högt som möjligt. 😉
Nu är väl jag kanske lite känslig för det där med min migrän och ikväll var jag inte riktigt bra, så jag var förstås oerhört glad över att Bishop körde på den lugna stilen. Men det blev inte så väldigt långvarigt ändå, för dels orkade jag inte och dels kunde vi inte utnyttja mamma hur länge som helst heller.

valentine-chocolate2

Så vi tog en sväng till City och köpte lite gott inför kvällen. Själv fastnade jag i deras chokladavdelning som vanligt, och skulle förmodligen ha stått där fortfarande om jag inte fått ”hjälp” därifrån. *s* Valet föll i allafall på en klassiker, en Lindt Excellence Madagascar Noir Doux, som vi har testat tidigare. Det är en fyllig smakrik 70%-ig choklad. Det andra valet blev en choklad ifrån Holland, Droste Superior Caramel, en ljus kvalitetschoklad med kolainslag.

valentine-chocolate1

Precis innan jag lämnade chokladhyllorna åkte även en After Eight ner i shoppingkorgen också. 😀 Jag var ju bara tvungen att prova den här sorten. Limited Edition såklart – vilket i praktiken innebär några miljoner exemplar. Hehe! Men ärligt talat, den här hoppas jag verkligen att dom fortsätter att producera. Med en smak av Irish Cream smakade den exakt som ett glas Bailys. Det här är nog den godaste After Eight jag har ätit skulle jag tro. Det är första gången som jag känner att till och  med orginalet är hotat. 😛

*

Nu ska jag njuta av min choklad och se om jag tycker att ”Bruce den Allsmäktige” är lika rolig som första gången jag såg den. 😀 Hoppas ni har haft en jättefin Alla Hjärtans Dag allihopa. Jag tog lite foton inifrån The Bishop ikväll, men de kommer i morgon. Ha en fortsatt mysig kväll och sov så gott när det blir dags.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Kvällens outfit & Valentinechoklad… ;-)”

 1. Hundmodebloggen/Emma Says:

  Vad fin du är! Det gör väl inget att du inte har koll på kläderna, du har ju stenkoll på Loxys 😉 Och man tittar ändå mest på ditt vackra hår! *s*
  Tack för chokladtips, det börjar ju vattnas i munnen på en nattarbetare med dippande blodsocker 😀
  Sov gott! Kramar!

 2. Cherlindrea Says:

  Emma: Tack sötaste du. 😀 Ja, jag har helt klart mer koll på Loxy’s kläder än på mina egna. *skratt* Men det är ju så mycket roligare. 😛
  Hoppas jobbnatten har varit bra. Själv är jag vaken fortfarande/igen/litegrann/ibland öhh..ja, vad man nu ska kalla det..hehe! Men jag hoppas att du sover riktigt gott nu när jag skriver det här. Eller åtminstone är på gång mot sängen. 🙂
  Massa kramar gumman!

 3. Lori Says:

  Åhh men vad du är vacker! Jätte fina bilder och låter som ni hade en trevlig kväll. Vad mysigt! Chokladen hamnar oftare än inte i min korg och jag vet inte vad ordet lagom betyder just då. Kramar på er där i kylan, bbrrrr

 4. Cherlindrea Says:

  Lori: Men tack gulliga du! Vad snäll du är. 😀
  Det var en jättemysig kväll, och chokladen gjorde den ju knappast sämre precis. 😉
  Jag är precis likadan, det finns inget som heter lagom när det gäller choklad. *s* Jag slängde ner chokladkakor för flera hundra kronor i korgen en gång och Håkan höll på att få spader när vi stod i kassan. Haha! Men den gången skulle vi faktiskt ha chokladprovning så det var lite speciellt. *skratt* Men gud vad de där chokladsorterna är dyra! Det är ju inte klokt!

  Massa kramar tillbaka i kylan. Jag ryser lika mycket jag här.

 5. Nicole Says:

  Vad fin du är kära syster 🙂 hoppas ni hade en magisk kväll.
  Roligt att du klädde upp dig i mina presenter eller.. byten.. hehe 😉 puss

 6. Cherlindrea Says:

  Tack sötaste syster. 🙂 Och det är knappt jag törs tala om det, men det var premiär för väskan.*s* Det har inte blivit tillfälle tidigare, så det var så kul att kunna använda den nu. 😀
  Hoppas ni hade en riktigt fin kväll du och Cico också. Och lilltuppan såklart. 😛

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th februari 2009
Filled Under: Allmänt, Choklad, Mode & Fashion