Allmänt

Tidig morgon idag… :-)

loxymorgon8

En god morgon på er därute! 🙂

Här pendlar det från sena förmiddagar till idiottidiga mornar numera.. *s*
Det är fortfarande becksvart ute, klockan är bara 05.51 och jag sitter här – klarvaken – och funderar på om jag verkligen ska stanna uppe, eller ändå försöka tvinga mig själv i säng nån timme till. Jag har inte riktigt bestämt mig än. 😉

Håkan kom ju hem från Såtenäs igår, men fick hoppa in på ett extrapass för en sjuk arbetskamrat idag, så han försvann i princip lika fort som han dök upp. Det är ju aldrig kul förstås, men man får bara inte klaga. Han har ett kanonarbetsschema och i dessa tider ska man bara vara tacksam över jobb över huvudtaget. Så jag får väl hitta på nån ny kul överraskning för honom när han dyker upp i morgon i stället. 😀

*

Idag har jag i allafall en riktigt kul grej framför mig. Vi bestämde oss igår för att det är väldigt dags för nya gardiner här hemma, så jag ska ägna dagen åt att kika runt lite på olika ställen och se om jag hittar något fint. Antingen färdigt, eller också idéer på något jag kan sy själv, och då blir det tyginköp istället. Åh, jag ser verkligen fram emot att förnya med textilier nu till våren! 😀 Det gör så himla mycket för hela lägenheten!

*

Men först ska jag fundera på om jag verkligen ska stanna uppe nu, eller om jag ska försöka sova en stund till. Jag tror inte jag kan det, så det lutar åt en tidig start på dagen idag. 🙂

Må så jättegott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Gud va söt ! 🙂

 2. säger:

  Oh da ser jag fram emot fotton pa dom nya fina gardinerna! 😀

 3. Cherlindrea säger:

  Anna: Haha, ja självklart ska jag fota. Om jag nånsin hittar nåt som passar. *skratt* Jag blir galen på det här med gardiner. 😛
  Hoppas allt är bra med dig gumman!
  Massa kramar!

 4. Cherlindrea säger:

  Simone & Nellie: Tack så jättemycket! 😀

Kommentarer är stängda.