Personligt

God middag! ;-)

somntutor1

God middag får jag väl säga vid den här tiden på dagen. smiley Hoppas du fick den där sköna natten som jag önskade dig. Själv har jag varit vaken, men jag har fått en hel del gjort i stället. smiley Av någon anledning känns tiden längre och verkar räcka till mer när man är vaken på natten. Men mina små älsklingar har sovit i allafall. smiley I varjefall två av dem. Katterna har förstås hållt mig sällskap. Nattugglor! smiley På ett sätt är det ganska avkopplande att ligga och titta på dem när de sover. Det blir en rofylld känsla. Å andra sidan kan jag bli tokig ibland när jag inte får sova, och dom bara ligger där och snusar och snarkar. *Skratt* Det är nästan så man har lust att börja jäklas med fjädrar över munnen och andra irriterande elakheter bara därför att… Haha! Men det gör jag ju förstås inte, snäll som jag är…smiley

Nu ska jag i allafall lägga mig och vila en stund så jag orkar med dagen. Julen dansade aldrig ut här igår, så idag måste jag ta tag i det, hur lite jag än vill. smiley Jag älskar min gnistrande svarta gran och mina svartvita tomtar! smiley

Har du plockat undan julen ännu?

// Indra – kan inte julen vara fram till påska? smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...