Allmänt

Haha! Nu ger jag upp! *s*

snow1

 

 

Nån hörde mig igen, det är ju helt klart! *skratt*

Från mer eller mindre orkan i natt, till en strålande solig morgon till fullkomlig snöstorm!
Nu ska jag sluta att kommentera det här förbaskade vädret så länge vi är kvar i de här labila vårmånaderna. *s* Det är knappt jag vågar tänka det, men bara under tiden jag har skrivit detta så har snöstormen bedarrat…och himlen börjar bli blå… Men nej, inget mer vädersnack för mig del förän vi säkert vet att vi har våren här – utan risk för snöstorm, hagel och drivis! 😛

*

Men lite klädtips kan jag gärna tänka mig. Jag är helt tappad när det gäller att klä mig i de här årstiderna. *s* Antingen klär jag mig för tunt och fryser nästan ihjäl, eller också springer jag omkring till mitten av maj i min vinterkappa med gummistövlar på fötterna för att det både är kallt och regnigt. Haha! Hjälp! 😛

*

Jag tror förresten att jag ska kika runt lite och göra ett blogginlägg om smarta vårkläder för oss stackars hundägare som måste ut i ur och skur, speciellt de här knepiga månaderna. Det måste ju vara fler än jag som lider av ”glapp-mellan-vinter/sommar-klädes-problem”. 😉

 

*

 

Och där började det toksnöa igen…! *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Du har det inte lätt du, syster! 😉 Har samma problem här, fast inte med vovven. ”Hmm, vilka täcken väljer man på hästarna idag, tro?”
  Kramar!

 2. Det är heltokigt hur det ändrar sig hela tiden, vädret…

 3. Cherlindrea säger:

  Tess: Haha! Ja, det är klart att det är ett problem att klä Loxy också, men svårast har jag nog att klä mig själv. *skratt* Men hästarna kan jag mycket väl tänka mig att det blir problem med. 😛 Jag blir tokig på det här pendlandet i vädret!
  Kramizar!

 4. Cherlindrea säger:

  Monica: Ja, det är helt galet! Jag har blivit helt fascinerad idag över alla kasten mellan strålande sol och snöstorm och båda dessa – samtidigt. 😛 Jag gissar att vi har ganska likt väder. 🙂

Kommentarer är stängda.