Allmänt

Målardag!

kaffe1

 

God morgon ute i stugorna alla!

Då var det en ny dag igen. 🙂 En dag som jag återigen tänkte ägna åt lite måleri, för igår fixade vi den där vita färgen som saknades sist. Så nu ska en massa ramar få nytt liv. Och lite annat också – bland annat en pedistal, en paradhanddukshängare och några krukor. Det lär nog ta sin lilla tid.

 

Förr om åren så hade jag inte tålamod nog att göra såna här saker ordentligt, jag ville bara få det målat, förarbete – vad var det liksom. *s* Men numera har jag en noggrann och djupt chockad man här hemma som inte kan begripa hur man bara kan bröta på med färg över oförberedda ytor…*skratt* Så det är bara att göra allt från början. Och det kan man ju inte förneka – slutresultatet blir ju snyggare då. 😉

 

Men innan jag sätter igång ska jag ta en kopp kaffe till i min helt underbara nya kaffekopp! 😀 Vad tycker ni om den? Jag tyckte dom var helt ljuvliga och nästan lite Greengate-inspirerade. Och helt underbara att dricka ur, både te och kaffe. Dom får väldigt gärna skaka fram en tekanna i samma stil också. =))

***

Ha nu en jättefin dag alla och må så gott! Jag återkommer lite senare, i målarpauserna. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...